Eerste reacties op het nieuwe boek over Spyker

10 juli 2024:

Compliment voor uw boek over Spyker dat ik gisteren ontving. Vorige week had ik al een exemplaar op het bureau van een kennis zien liggen en even doorgebladerd. Nu ik op een wat rustiger moment het boek wat nader heb doorgenomen, vind ik het alleen nog maar meer indrukwekkend. De inhoud is nog omvattender dan eerst geworden.

Al lezende greep ik in mijn geheugen terug op een artikel van H.A.M. van Asten in het Economisch- en Sociaal-Historisch Jaarboek van ruim vijftig terug waarin schrijver het fenomeen Spyker in economisch perspectief van destijds bespreekt, mede tegen de achtergrond van de Nederlandse automobielindustrie van de beginjaren. Een en ander benadrukt nogmaals het belang van het merk Spyker voor de reputatie van ons land in de “automotive”. Uw onderzoeken en in het bijzonder uw nieuwe boek nemen wat mij betreft daarbij een prominente plaats in. W.J. H.

7 juli 2024:

Wat een indrukwekkend boek, alle complimenten daarvoor. Echt prachtig. W. W.

7 juli 2024:

Heb net je boek van mijn zoon gekregen en blader en lees er nu doorheen. Man wat een geweldige job heb jij gedaan! Chapeau. Allemaal voor mij althans nieuwe informatie. Gefeliciteerd met dit meesterwerk. Victor Muller, CEO Spyker NV

28 juni 2024:

Het Spyker boek is al binnen, wat een pracht boek. Alleen al happy met er door heen bladeren, kan niet wachten tot ik rustig kan lezen. Wat zal daar een werk in hebben gezeten, chapeau! Tjitske Kok, voorzitter Pionier Automobiel Club

27 juni 2024:

Het boek is al bij me binnen. Ik heb net even een eerste ‘rondje gebladerd’, want eigenlijk heb ik geen tijd. De eerste indruk is echt geweldig, wat een historie, wat een diepgang, wat een gedetailleerde feiten en dergelijke. Fantastisch. Mijn plan is om het helemaal te lezen. B. vd A.

24 juni 2024:

Vanmiddag laat is het boek in goede orde gearriveerd. Dus dat is snel gegaan. Het is een lijvig (zwaar) boekwerk!!! Ziet er goed uit…!!! Dus voorlopig genoeg te lezen en te bekijken. M. H.

24 juni 2024:

Het boek is vandaag in goede orde aangekomen. Ondanks dat er al heel wat over Spijker geschreven, had ik even de gedachte wat toegevoegde waarde van weer een nieuw boek kon zijn. (…)

Hoewel de grootte boek tot mijn schrik de formaat van een koffietafel boek had, is het geheel boordevol informatie uit alle tijdperken met foto’s. Iets kleiner dan verwacht maar door scherpte zijn toch goed details zichtbaar. Het gewoon eerst (vluchtig) doorkijken was toch al drie kwartier werk. Hoewel ik (na 35 jaar verzamelen) 60% van de foto’s (her)ken, blijft toch 40% de moeite waard over.

In ieder geval het boek is meer dan de moeite waard, ook als je denkt veel te weten over Spijker/Spyker. (…) Kortom hierbij mijn waardering voor dit boek, welk bijna alle andere boeken geschreven over dit onderwerp overbodig maakt. H. S.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site