Nieuw boek over Spyker

Momenteel is een her-uitgave van het boek over Spyker in de maak. In 1998 schreef ik mijn eerste boek gehele zelfstandig (daarvoor samen met andere auteurs). Dat boek ging over Spyker en had de titel Spyker 1898 – 1926. Omdat nadien de mogelijkheden om onderzoek te doen veel groter zijn geworden, heb ik besloten een nieuwe versie van mijn boek te maken. Het nieuwe boek zal zodoende nog meer informatie bevatten over Neerlands oudste en bekendste autofabriek: SPYKER.

In verband hiermee wil ik graag een oproep doen. Misschien is er in het fotoalbum van de grootouders een foto van een auto van Spyker te vinden. Indien u over een foto beschikt, ben ik daar heel benieuwd naar.

Mijn verwachting is dat het nieuwe boek over Spyker later dit jaar of aan het begin van volgend jaar zal verschijnen.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site