De auto als belegging

De auto als belegging

(Dit boek is uitverkocht)

Klassieke auto’s worden voor de liefhebberij aangeschaft en velen zeggen daarbij dat een hobby wat geld mag kosten. Maar kunnen klassieke auto’s ook een (goede) belegging zijn?

In dit eerste boek: De auto als belegging, wordt ingegaan op het hebben van een klassieke auto als investering. Door veilingresultaten van tientallen klassieke auto’s in de afgelopen dertig jaar na te gaan,  wordt een beeld gegeven van de prijsontwikkeling hiervan.

Vervolgens leidt dat tot de vraag waarom de ene auto meer in de belangstelling kwam te staan dan een andere en welke conclusies daaruit kunnen worden getrokken. Een aantal factoren bepalen in belangrijke mate de vraag naar klassieke auto’s en daarmee ook de prijsontwikkeling daarvan.

Titel: De auto als belegging
ISBN/EAN: 978-94-90758-05-9
Uitgever: Uitgeverij Siemes
Verschijningsdatum: 7 november 2011
Bindwijze: 160 pagina’s, foto’s in kleur, genaaid en gebonden
Prijs: Uitverkocht

Voorbeeld:

Vragen over deze publicatie kunt u richten aan
info@vincentvandervinne.nl

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site