De autoproblematiek in Nederland. De vertrouwde auto heeft de langste tijd gehad.

(Dit boek is uitverkocht)

Dit boek biedt inzicht in het ontstaan en de complexiteit van de hedendaagse autoproblematiek, dat veel verder gaat dan de files en kilometerheffing. Het maakt tevens duidelijk dat we aan de vooravond staan van grote veranderingen. De vertrouwde auto heeft de langste tijd gehad.

Waarom worden de files steeds langer? Waarom zijn er niet meer autowegen aangelegd? Wat zal de kilometerheffing voor de automobilist betekenen? Kan het openbaar vervoer een goed alternatief bieden? Wordt aardolie steeds duurder? Waarom ontwikkelen autofabrikanten hybride en elektrische auto’s?

Aan de hand van historische kaders worden in dit boek het ontstaan en de complexiteit van de hedendaagse autoproblematiek beschreven en verklaard. Door terug te kijken naar het verleden, wordt ook duidelijk gemaakt dat we aan de vooravond staan van grote veranderingen. Het gebruik van de conventionele auto wordt hierdoor bedreigd.

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site